Thursday, June 3, 2010

Αμαλια...

να εισαι καλα πανω εκει στους αγγελους πως να σε ξεχασω,χαρη σε εσενα πηρα την αποφαση να αλλαξω γιατρους να προσπαθησω να γινω καλα....ξερω πως η ψυχη σου τριγυρναει και ειναι κοντα σε μας τους συνομηλικους σου που υποφερουν απο καποια αρρωστεια...κι ας μη σε ξερω τις μερες που ειναι το μνημοσυνο σου και οχι μονο σε σκεφτομαι πολυ για σενα ...το ευχαριστω ειναι λιγο ....rest in peace

4 comments:

Οι ανθρωποι με νοητικη δυσκολία δεν είναι φυτα ουτε ανώριμοι said...

καλημέρα δεν ξέρω αν ζείς ακόμα παρακολουθώ το ιστολόγιό σου εδώ και καιρό . Ελπίζω να σαι καλά στην υγεία σου.

Vassiliki said...

Γεια σου Ελινα, με λένε Βασιλικη κρατάω στα χέρια μου το 7εβδομαδων κοριτσάκι μου και θηλαζει... έχουμε παιδευτει αρκετά με τον θηλασμο και σκεφτόμουν να τα παρατησω... Τα ξημερώματα στην διάρκεια μιας ακόμη απόπειρας επιτυχούς θηλασμού ζηταγα απο μέσα μου στο Θεο να μου δώσει δύναμη και σκέφτηκα να αναζήτηση βοήθεια στο Ίντερνετ πριν εγκατάλειψω. Ψάχνοντας έπεσα επανειλημμένα στο όνομα της Αγλαίας κι θέλοντας κάπου να βρω στοιχεία επικοινωνίας μαζί της οδηγήθηκα τυχαία στο blog σου! διάβασα τον αγώνα σου για τον θηλασμο και το σοκε τρανταξε και με συνέφερε! Τώρα είμαι πιο αποφασισμένη να μην το βάλω κάτω και να ψάξω για σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη. Η δική σου ιστορία μου έδωσε τη δύναμη που ζητούσα στην πιο απελπισμένη μου στιγμή... Είμαι σίγουρη ότι δεν ήταν τυχαίο αλλά απάντηση στην έκκληση μου. Διάβασα και τις 2 τελευταίες σου καταχωρήσεις και στεναχωρηθηκα που ακόμα παιδευεσαι... Να θυμάσαι όπως είπες ότι θα έρθει και η λιακάδα! είσαι άνθρωπος σπάνιας δύναμης και πιστεύω σε σένα, ελπίζω κι ΕΣΥ να μην έχεις χάσει την πίστη σου στον εαυτό σου και στο Θεό κι εύχομαι να είσαι καλά και να κανείς μια νέα αρχή στη ζωή σου γεμάτη όμορφες στιγμές που τόσο αξιζεις!

Anonymous said...

Γεια σου Ελινα! Δε γνωριζομαστε προσωπικα, ισως να εχουμε μιλησει 2-3 φορες σε καποιο ορουμ για γονεις. Χαθηκες κι απο κει... Ελπιζω να ειστε καλα εσυ και τα παιδακια σου, μην το βαζεις κατω, εισαι μαχητρια και ελπιζω να εχουμε συντομα νεα σου!
kit_katerina

δήμητρα♥♥♥q said...

Ελίνα????
Θα διαβάσεις άραγε το σχόλιο????

Είδα το εικονίδιό σου στους αναγνώστες μου και μπήκα στο μπλογκ σου. Είσαι καλά κοριτσάκι μου???

Εγώ χάθηκα απ' τα φόρουμ...

Τα παιδάκια σου καλά??? Εσύ καλύτερα με την υγεία σου???

Φιλάκια πολλά ψυχή μου.